Algemene voorwaarden


Buffetchef levert ook glutenvrij, halal en vegetarisch. Zijn er onder uw gasten bepaalde wensen, dan horen wij dat graag van u.


Opwarmbakken en opschepgarnituur worden altijd meegeleverd op een door u aangewezen tijdstip. Het ophalen van onze materialen gebeurt altijd in overleg met u, binnen 24 uur na levering.


Heeft u geen bestek, soepkommen en/of borden? Geen probleem! Onze buffetten zijn inclusief het bestek, de borden en soepkommen! De borden en bestek hoeven niet afgewassen te worden. Wij nemen de vuile vaat weer mee en doen dus de afwas voor u.


Voor het buffet (opwarmbakken, salades, bestek, borden, ect), dienen er tafels tot onze beschikking te zijn. Het aantal tafels (afzetruimte) is altijd in overleg met onze planning. Mochten er geen tafels aanwezig zijn, dan zijn de tafels als meerwerk bespreekbaar in het overleg.


Buffetchef kan uw feest compleet verzorgen inclusief de al daartoe behorende materialen en bediening. Bartafels, glaswerk, dranken, bediening en eventueel meubels en aankleding. Bijna alles is mogelijk. Hiertoe maken wij graag voor u een offerte op maat.


Buffetchef is ingeschreven bij de kamer van koophandel te Den Haag onder nummer 67866409 als handelsnaam. Buffetchef valt onder de organisatie De Vloedgolf.


Op al onze prijzen, offertes en leveranties zijn onze levensvoorwaarden van toepassing.


Leverings voorwaarden


Wijzigen aantal personen

Het aantal gasten is te wijzigen tot 4 dagen voor de leveringsdatum. Indien binnen 4 dagen voor levering nog een wijziging plaatsvindt worden kosten berekend.


Annulering

Een reservering is gratis te annuleren tot 10 werkdagen ( maandag-vrijdag) voor de afgesproken leveringsdatum. Binnen de termijn van 10 werkdagen kan Buffetchef 50% van het oorspronkelijke bedrag van de reservering in rekening brengen. Als de reservering niet wordt geannuleerd zullen wij op de afgesproken tijd en datum, zoals beschreven in de bevestiging, arriveren met het buffet.


Werkgebied

Buffetchef bezorgt in de volgende gemeenten in Zuid-Holland:

Wassenaar, Voorschoten, Katwijk, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp, Oude Wetering, Den Haag, Scheveningen, Ypenburg, Zoetermeer, Delfgauw, Delft, Nootdorp, Pijnacker, Stompwijk, Benthuizen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Leiderdorp, Hillegom, Lisse Leidschendam, Warmond, Kaag, Oud Ade, Zevenhuizen (zh), Valkenburg (zh), Voorhout, Sassenheim, Lisse, Oegstgeest, Voorburg, Nootdorp.


Mocht uw woon- of vestigingsplaats er hierboven niet bij staan, neem dan even contact met ons op. Wellicht is er een oplossing!


Toegankelijkheid

De medewerkers van Buffetchef hebben voldoende werkruimte nodig om hun werkzaamheden uit te voeren en dienen ten alle tijden een vrije doorgang te hebben.

Toegang tot de opstelling dient vrij toegankelijk te zijn en zonder enige last van hindernissen en obstakels. Levering geschiedt op de begane grond of via uitsluitend gebruik van een lift op verdiepingsvloeren.


Afname bedrag

Buffetchef werkt zonder extra berekening van reistijden en wachttijden. Hierdoor vragen wij wel een minimale besteding van € 500,00 incl. BTW per opdracht.


Aanbetaling

Het is niet nodig een aanbetaling te doen bij een opdracht voor 50 of minder aantal personen / couverts.

Voor opdrachten boven 50 personen / couverts wordt in overleg een aanbetaling afgesproken.


Betalingen

Facturen en deelfacturen dienen binnen 8 werkdagen betaald te worden. Betalingen vinden achteraf na levering plaats op rekeningnummer NL41INGB0101489315 t.n.v. de Vloedgolf / Buffetchef.


Vermissing / schade

Bij vermissing of schade van geleverde bij-goederen kan de opdrachtgever aansprakelijk worden gesteld. Buffetchef kan de kosten voor vervanging of reparatie in rekening brengen bij de opdrachtgever.


Aansprakelijkheid

Buffetchef kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade bij niet-geleverde goederen / diensten.

De werknemers van Buffetchef moeten voldoende werkruimte hebben om hun werkzaamheden uit te voeren en dienen ten alle tijden een vrije doorgang te hebben.

Bij schade tijdens de levering kan Buffetchef, indien er geen sprake is van opzet, niet aansprakelijk worden gesteld.

Buffetchef is aansprakelijk voor de voedselveiligheid, kwaliteit en versheid van voedingsmiddelen tot aan de levering. Hierna is de opdrachtnemer verantwoordelijk.


Klachten

Klachten dienen binnen 24 uur te worden gemeld via telefonisch, schriftelijk of persoonlijk contact. Indien sprake is van gegronde klachten zal Buffetchef een compensatie aanbieden op de opdrachtprijs. De compensatie is nooit hoger aan bedrag dan de oorspronkelijke offerte / opdracht.